Jump to content
Customer Service 866.965.0400
Sign in to follow this  
nateeric

Issue posting reply

Recommended Posts

The forum is throwing the following error for me:

 

[[Template forums/front/topics/topic is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try changing the forum theme to default.  (You can find the option at the bottom of the forum.) And if the editor asks if you want to switch to plain text from rich text, say yes.

 

A95F07C5-8DCF-4288-B135-75029429CF3D.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the problem earlier, but didn't really notice what caused it and then I did a couple other replies without a tag.   I have tried both themes,  Adams Forum V4.2 Theme and the Default theme and both get the error when I tag someone, but no error without the tags.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1. It happened last week when trying to tag someone. I don't remember if I finally figured it out or not

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/14/2019 at 7:42 AM, Dan@Adams said:

I'll talk to Chris about it to see if the latest forum update may have caused the issue. Thanks!

 

Any update, Dan? I'm still getting the error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...