Jump to content
Customer Service 866.965.0400

Error message when "Mark Forums Read"


NathanJax

Recommended Posts

When I try to mark the forums as read under quick links, I get an error message:

 

Your submission could not be processed because a security token was invalid.

 

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

I used the link to inform the administrator, but never got any info back and it's still happening.

 

I hope this can be fixed because I really like to use that feature.

 

 

 

Thanks,

 

Nathan

Link to comment
Share on other sites

Did you try the template change from this thread? http://www.adamsforums.com/forums/forum-support/14457.htm

 

I double checked that against another similar version vb install I maintain.

 

 

Sweet. Thanks to that link, You can just go to the main page and at the bottom, click the "mark forums read" button and it works.

 

Hopefully this bug gets fixed though...

Link to comment
Share on other sites

Did you try the template change from this thread? http://www.adamsforums.com/forums/forum-support/14457.htm

 

I double checked that against another similar version vb install I maintain.

 

Yep, tried it and it didn't take. VB support essentially said its the version we're running and if that didn't work we need to update. We have changes coming anyways so we'll just knock everything out in one shot.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...