Jump to content
Customer Service 866.965.0400
  • 0

Pressure Washer help please


Question

Hello, 

 

I just got a pressure washer and an aftermarket pressure washer hose & gun. Everything connects fine. I understand it's recommended to purge the machine first, and I did. The issue is, after waiting 30 minutes, there still is no pressure coming from the gun. There's no leaks anywhere, no kinks on the hose, and everything is new so there's no blockage...I checked anyway. 

 

What am I doing wrong?

 

Thanks! 

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Sometimes you get a pocket of air that might be built up in the line. Remove the hose from the pressure washer, let the water run through the hose to get rid of any air that might have built up in the line. If hear a burp in your hose you should be good. If not its in your pressure washer. Don't know what brand you bought but I've have a 1700 psi that works awesome for foam cannon etc form the big orange box store, $109, or if you hit the lottery, Adams sells an awesome one.

Link to post
Share on other sites
  • 0

If you hear the motor kick on and nothing happens for pressure after bleeding the system, then you may have a bad unit.  If you don't hear the motor kick on, check the reset button on the plug.  The unit should be running and making some noise.   

 

I'll state that the Red unit from Adam's is an outstanding pressure washer and they'll provide the best support you could ever ask for.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...